måndag 14 juni 2010

Läs Emanuel Karlstens blogg

Plötsligt har jag flera nya uppdrag för Utkik Media, intressanta uppdrag som måste göras. Bloggandet får vänta, twittrandet får vänta, allt annat får också vänta. Annars skulle jag skiva om diskussionerna kring en stoppad annons i tidningen Dagen, men det hinns inte med just nu. Det gör inte så mycket läs Emanuel Karlstens blogg i stället! Medievärlden beskriver situationen här. Och Kyrkans Tidning skrev först.

Emanuel har jobbat på Dagen och just därför började jag följa tidningen rätt noggrant. Skälet är att Emanuel är en ung journalist med en ovanligt konsekvent och klok publicistisk inställning. Och en fena på allt som har med sociala medier och sådant att göra, en intressant kollega!

Nu finns Emanuel på Expressen som redaktör med inriktning på sociala medier. Där har han säkert hamnat på rätt jobb, men just i dag har han mentalt återvänt tll Dagen på sin blogg och skriver om tidningens beslut att stoppa en annons, en för Emanuel smärtsam situation. Jag håller med honom, läs hans blogg här.

Inga kommentarer: